Matsedel


Karlshems Gårds

Ponnyridläger & djurläger

Matsedel


Här kommer en ungefärlig matsedel för ett sjudagarsridläger, den kan variera lite, men du får en ganska bra uppfattning om vad som står till buds. Är du vegetarian så ordnar det sig, då blir det blommig falukorv till lunch varje dag! Nehej, skämt och sido, vegetarianer och allergiker bör kontakta oss i förväg så att vi kan komma överens om hur vi kan ordna det för er.


FRUKOST

Varm choklad, te, juice, mackor.


LUNCH OCH MIDDAG

Korv i ugn, köttfärslimpa, ravioli, spagetti med köttfärssås (orginellt och exotiskt eller hur?), pizza, köttbullar med mos och köttbullar utan mos (men med m_k_r_n_r) och för dig som inte klarade föregående lilla IQ-test blir det fiskpinnar eftersom man blir intelligent av fisk och så äter vi ungspannkaka, pasta, chili con carne och vegetarisk paj. En kväll varje läger grillar vi korv på stranden och då slinker även någon mygga ner ibland I övrigt brukar lägereleverna äta mycket lite grönsaker men desto mera godis och tvärt emot vad alla kostexperter påstår så brukar de vara förunderligt lite trötta och ha alldeles exeptionellt lätt att lära sig nya saker somt.ex hur man gör volter på studsmattan, hur man bäst lurar sina lägerledare och hur man undviker att ens lilla söta ponny trampar en på tårna när den betar!


MELLANMÅL

Bullar och saft eller kräm och mjölk om det är varmt, choklad och mackor om det är kallt och regnigt.


Skulle det vara riktigt varmt ute får de som vill byta ut lunchen mot fil eller kräm, men man kan alltid välja lagad mat.

Aud Rendahl

Tel: 070-830 45 45

Karlshems Gård

179 75 Skå

© All rights reserved